SELAMAT PAGI CIKGU

3 Helai @ RM110

FREE Limited EVA Print

Open from 8pm 26th until 11pm 27th January 2023

Buy NowSee reviews

EVA PRINT - SUPER PREMIUM COTTON VOILE

EVA Print merupakan koleksi printed terbaru dari Bidadarihouse untuk menampilkan 'New Year New Hijab' buat para guru. Menggunakan material yang sama seperti koleksi terlaris di Bidadarihouse, iaitu EVA Basic pastinya menjadi perhatian ramai dengan keselesaan yang dijamin. Available bidang 50, 55, 60 serta shawl (2.0m x 0.75m) untuk pilihan anda.

APA YANG AWAK AKAN DAPAT KALAU GRAB KOMBO NI?

Planner Eksklusif 2023 untuk 20 orang terawal (pembelian kombo 3@RM110)

Percuma 1x EVA Print bernilai RM59 (pembelian kombo 3@RM110)

KOLEKSI YANG AWAK BOLEH MIX & MATCH

TURKI PRINTED - SOFT COTTON TURKI

Tudung printed khas dari Turki menampilkan 5 design dengan 6 pilihan warna untuk digayakan setiap hari. Cotton yang lembut dari Turki menjanjikan keselesaan kepada si pemakai tanpa rasa ragu. Available bidang 50 & 55.

BAWAL COTTON TURKI - SOFT COTTON TURKI

Cotton Turki yang lembut dan tak jarang. Kain yang lembut memberikan kemudahan untuk anda dimana senang bentuk dan awning on point. BCT antara koleksi yang menjadi kegemaran ramai. Kain lembut buat anda jatuh cinta pada pemakaian pertama. Available bidang 50 & 55.

END CURVE - PREMIUM TURKISH CHIFFON

Chiffon Berkualiti Tinggi dari Turki. Seiring dengan nama, Bawal End Curve ini diperbuat daripada sifon ringan dan berkualiti yang diimport khas dari Turki. Selain tampil anggun, kain tudung yang lembut ini juga memberikan keselesaan sepanjang hari. Sesuai untuk digayakan ke tempat kerja dan juga pada hari-hari istimewa. Available bidang 48 & 55.

EZRA IKI - CHIFFON ARITACHI

Chiffon Yang Lembut dan Tidak Panas. Fabrik EZRA Iki telah dipilih dengan teliti dan digunakan oleh pengguna tegar di Bidadarihouse. Fabrik EZRA iki juga tahan lasak dan senang untuk diurus. Available bidang 50 & 55.

Testimoni

FAQ

Soalan Lazim

Setiap tudung Bidadarihouse akan melalui semakan kualiti. Jadi masa diperlukan untuk tudung melalui proses semakan kualiti dan dipos kepada pelanggan. 

Pengeposan adalah Isnin - Jumaat kecuali Sabtu, Ahad & Cuti Umum. Untuk item Pre-Order akan mengambil masa 2-5 hari bekerja. 

Planner 2023 hanya untuk 20 orang yang membuat pembayaran TERAWAL pada 26 Januari, jualan dibuka bermula 8pm. 

Sempena Kombo 3@RM110 Selamat Pagi Cikgu, awak boleh MIX hanya untuk koleksi berikut:
1. Turki Printed
2. BCT
3. Plain Turki End Curve
4. EZRA Iki

Dan awak akan dapat 1x EVA Print secara PERCUMA khas untuk 99 orang TERAWAL.

Untuk setiap kombo 3@RM110 akan dapat Free Shipping SM dan Discounted Shipping RM7 untuk Sabah Sarawak.

Dari dulu Bidadarihouse dikenali sebagai pengeluar tudung dari Turki. Jadi sehingga kini, kami masih mengekalkan standard ukuran tudung mengikut ukuran tudung Turki, iaitu menggunakan ukuran metrik, bukan inci.

Bidang 50 : 120 x 120cm +-2cm

Bidang 55 : 130 x 130cm +-2cm

Bidang 60 : 140 x 140cm +-2cm

Pre-Order adalah tudung yang telah ada di HQ kami, tapi belum melalui semakan kualiti. Untuk pre-order akan mengambil masa 2-5 hari waktu bekerja untuk tudung melalui proses semakan kualiti dan dipos kepada pelanggan. 

Jom dapatkan free gift SEKARANG!

Buy Now